Nyheter

Nye tider krever noen nye grep, at vi beholder mye av det som fungerer og at vi setter full gass inn i fremtiden! Service Broker AS sitt tyvende år åpner med et nytt navn, Cruit AS.

Service Broker AS ble startet i 1997 og markedet var overmodent for en broker som var spesialisert på IT-ressurser. Vi tok den rollen, og hadde flere fine år. Markedet var godt for IT-konsulenter og med internet i sin spede kommersielle begynnelse, ble dette en vanvittig spennende reise

Da IT-boblen sprakk, hadde Service Broker AS blitt solgt til et selskap med store vekstambisjoner. I det nye klimaet fungerte vekststrategien dårlig og etter kort tid måtte selskapet legge inn årene. Selv om konsulentformidlingen fortsatt var liv laga, så ble også rekruttering til faste ansettelser en viktig grunnpilar for det selskapet Vidar da startet opp igjen.

I løpet av de siste årene har vi bygget en betydelig kompetanse innen strukturerte rekrutteringsprosesser, og vi har introdusert mange nye og viktige rekrutteringsprodukter som RPO (Lei en rekrutterer), bistand med stillingsannonser, intervjuer eller CV- og referansesjekk. Selv om selskapet har en betydelig satsning innen konsulentformidling og bemanning, så er vi ikke lenger den rene brokeren som vi i vår spede begynnelse var.

Kort fortalt så har vi blitt mye mer enn det vi var. Vi har endret oss over tid, og vi gleder oss til å møte våre neste 20 år med ny logo, nytt navn og ny entusiasme!

Si hallo til … Cruit.

 

2 kommentarer

Comments are closed.