Image of two successful business partners working at meeting inMange selskaper vet at det er nødvendig å ha et Graduate-program for å få tak i de gode talentene, men hvordan lager man det egentlig?

Våre rådgivere har jobbet med rekruttering, bemanning og HR-tjenester siden 1997, og har lang erfaring med å utføre forskjellige HR-tjenester.

Vi har satt opp og gjennomført Graduate-program for kunder, ved å blant annet:

Business presentation on corporate meeting.Våre rådgivere har levert tjenester innenfor et bredt spekter til markedet, og du kan være trygg på at de tjenestene vi leverer er av høy kvalitet og gir vesentlig verdi for selskapet.

Unge talenter finner ikke selskapet ditt av seg selv, mange av de beste kan derimot finnes ved et godt program for unge nyutdannede.

Cruit leverer tjenester i Norge, Sverige og Danmark.

Vårt team

Vi er 10 personer som jobber for at du skal bli fornøyd med rekrutterings- og bemanningsprosessene våre, enten du er oppdragsgiver eller kandidat.

Samlet har vi over 100 år med erfaring fra rekruttering, bemanning, salg, og ledelse innen IT-sektoren. Med vår erfaring finner vi riktig kandidat til jobben første gang.

Ta gjerne kontakt med en av oss hvis det er noe du lurer på. Kontaktinformasjon finner du her.

Medarbeidere Kontakt oss

Fornøyde kunder og kandidater

Rekruttering og bemanning handler om å ha fornøyde kunder. Både kandidaten og oppdragsgiver er våre kunder, og fortjener den beste opplevelsen vi kan gi. Derfor er vi veldig stolte over alle som har hatt positive opplevelser hos oss.

Flere referanser

Noen av våre partnere

Vi løser enkle og komplekse behov hos våre kunder hver eneste måned. Vi leverer tjenester innen rekruttering, og våre partnere kan bistå med å levere et bredt spekter av tjenester.

Sopra Steria
Teleplan Consulting
AVAN
Bouvet
Itera
snow software
Elkjøp
Via Egencia