Image of two successful business partners working at meeting inVåre kunder opplever at det kan være givende å få bistand med å utforme gode intervjuspørsmål og å gjennomføre et strukturert intervju med personlighets- og evnetester.

Erfaring med intervjuer, og erfarne rekrutterere, er viktig for å sørge for at kandidatopplevelsen blir så god som mulig. Derfor kan vi hjelpe til med å sørge for at deres kandidater blir så fornøyde som mulig med rekrutteringsprosessene dere gjennomfører.

I vårt strukturerte intervju kan vi bistå med:

 • Strukturerte spørsmål
 • Evne- og ferdighets-tester (vi er sertifisert på Cut-e)
 • Tekniske tester
 • Personlighetsanalyse (vi er sertifisert på Cut-e)
 • Gjennomføring av intervjuet
 • Caser

Business presentation on corporate meeting.Cruits medarbeidere har jobbet med rekruttering siden 1997, og har utført mange tusen intervjuer siden da. Kanskje er det nettopp vår erfaring med intervjusettingen som sørger for at du får det best mulige beslutningsgrunnlaget når du skal ansette en ny medarbeider.

Cruit leverer tjenester i Norge, Sverige og Danmark.

Vårt team

Vi er 10 personer som jobber for at du skal bli fornøyd med rekrutterings- og bemanningsprosessene våre, enten du er oppdragsgiver eller kandidat.

Samlet har vi over 100 år med erfaring fra rekruttering, bemanning, salg, og ledelse innen IT-sektoren. Med vår erfaring finner vi riktig kandidat til jobben første gang.

Ta gjerne kontakt med en av oss hvis det er noe du lurer på. Kontaktinformasjon finner du her.

Medarbeidere Kontakt oss

Ingvild Høgh

Senior Rådgiver
+47 982 14 862
[email protected]

Henning Orre

Senior Rådgiver
+47 922 67 678
[email protected]

Arve Nøstdahl

Senior Rådgiver
+47 901 71 625
[email protected]

Fornøyde kunder og kandidater

Rekruttering og bemanning handler om å ha fornøyde kunder. Både kandidaten og oppdragsgiver er våre kunder, og fortjener den beste opplevelsen vi kan gi. Derfor er vi veldig stolte over alle som har hatt positive opplevelser hos oss.

Flere referanser
 • I over 10 år har jeg kjent Service Broker som et selskap med mål om å være med i ”the long run”. Foruten å være meget dyktige i faget sitt har de en kultur som er preget av høy integritet og myke verdier. Som både kunde og samarbeidspartner opplever man tydelig den gode balansen mellom det profesjonelle og det å bli ivaretatt som enkeltmenneske. Garantert en av årsakene til at Service Broker gjennom alle disse årene har opparbeidet seg så stabile relasjoner.

  Terje Andersen
  CEO, Forse

Noen av våre partnere

Vi løser enkle og komplekse behov hos våre kunder hver eneste måned. Vi leverer tjenester innen rekruttering, og våre partnere kan bistå med å levere et bredt spekter av tjenester.

Sopra Steria
Teleplan Consulting
AVAN
Bouvet
Itera
snow software
Elkjøp
Via Egencia