Cruit - et av landets ledende rekrutteringsselskaper

Vi matcher rett kandidat med sin nye jobb – og dermed nye kollegaer til våre oppdragsgivere. Hovedtyngden av våre oppdrag er rekruttering av teknologer, nøkkelpersonell og ledere

Med våre 30 dyktige medarbeidere har vi bygget gode kunde- og kandidatopplevelser siden 1997. Du vil oppleve oss som personlige og kompetente, og som gir trygghet for prosess og gjennomføring. Det betyr at du vil møte rådgivere som er åpne og ærlige, og som legger igjen anvendbar verdi.

I en verden som omstilles stadig raskere, vil dere oppleve at våre rådgivere er fremoverlente i møtet med digitaliseringskravene dere møter. Vi benytter selvsagt AI for å levere bedre kvalitet, og mer effektive prosesser, men dere skal være trygge på at våre prosesser er forankret i markedets beste praksis.

Vi holder til i Oslo, i Tostrupgården – og vi serverer god kaffe!

Bli kontaktet

Eller ta kontakt på +47 21 42 42 72 eller [email protected]

Vi lever for den gode kunde- og kandidatopplevelsen, og vi lover å vise dere at vi er «flinke med folk».

Vi har hentet det beste fra metodikk for rekruttering, evaluering, prosjektledelse, kompetansebygging og markedsføring inn i våre prosesser.

Gjennom vårt samarbeid vil dere oppleve at vi er både grundige og effektive. Dette fordi vi har respekt for hvor viktig en rekrutteringsprosess er for alle parter, for deres evne til å nå deres mål og hvor stor påvirkning det har på kandidatens fremtidige karriere.

Vi vet at erfarne rådgivere med dokumentert kompetanse verdsettes. Derfor satser vi på kompetanseheving av våre ansatte (DNV-sertifiseringen av rekrutteringspersonell), og vi har ISO 9001-sertifisert vår leveranse innen kvalitet. Vi anbefaler også kun DNV-sertifiserte testverktøy i vår tjenesteleveranse, og vi er bevisste bærekraftskrav som blir stadig viktigere.