Cruit AS er spesialist på rekrutteringer innen teknologi, offentlig sektor, fagspesialister og ledelse, i tillegg til at selskapet formidler oppdrag hovedsakelig innen IT. Selskapet leverer sine tjenester til hele landet med et naturlig fokus i Oslo-regionen. Selskapet er i tillegg representert i Stockholm og København.

Det er i dag 21 medarbeidere som jobber med rekrutterings- og bemanningstjenester i Cruit. Samlet har vi mer enn 200 års HR-faglig og rekrutteringsfaglig erfaring.

Gode prosesser og fokus på research kjennetegner selskapet. Vi har spesialtilpassede systemer og prosesser bygget på markedets beste praksis, og standarden for DNV-GL sertifiseringen av rekrutteringspersonell. Vi benytter det DNV GL sertifiserte testverktøyet Cut-e som standard for test av kandidater. I tillegg er noen av våre medarbeidere sertifisert på andre verktøy som NEO PI-3 og MPA Master Person Analyse.

Selskapets visjon er “Flinke med folk”. Dette er det vi jobber med hver eneste dag, og det vi strekker oss mot. 

Vi forankrer vårt daglige arbeid i våre verdier:

Grundig og effektiv: Vår jobb er å finne riktig kandidat til din stilling. Innen avtalt tid vil vi finne de riktige kandidatene, som er riktig for din organisasjon. Vi tar ikke snarveier, vi er effektive i alle ledd, og vi leverer kvalitet hver eneste gang. Våre rekrutteringsprosesser er basert på bransjens beste praksis.

Personlig og kompetent: Vi er vår kundes forlengede arm, og våre kunder fortjener å bli representert på best mulig måte utad. Derfor kan vi vårt fag. Vi vet hvordan vi evaluerer, og vi har gjort det før. Vi har erfaringen til å gjøre et godt arbeid, og vi er dedikerte på å levere riktige råd.

Åpen og ærlig: «Vi gjør det vi sier, og vi sier det vi gjør.» Vi har integritet, og vi stiller de gode, vanskelige og riktige spørsmålene. Vi utfordrer, vi deler, vi forteller det du bør vite og vi lytter.