Om Tostrupgården

Cruit leier kontorlokaler i Tostrupgården, Karl Johans gate 25. Bygget eies av Olav Thon, og vi leier i fjerde etasje. Tostrupgården er er en monumental forretningsgård på Karl Johans gate i Oslo. Gården ligger mot Stortings plass, vis-à-vis Stortingsbygningen.

Byggverket er tegna av arkitektene Christian Fürst, Waldemar Hansteen og Torolf Prytz og reist 1896-1898 for juvelérfirmaet J. Tostrup, ved påbygging av to eldre bygninger. Det er i fem etasjer og er et av de eldste i Norge med bærende konstruksjoner i stål. De to nederste etasjene er kledd i polert svart labrador, de øvrige i fauskemarmor. Gården har rike dekorasjoner i smijern og blikkenslagerarbeider, og har utsiktstårn med spir.

Bygningen har status som verneverdig.

I dag har bygningen forretninger i de to nederste etasjene og kontorer i de øvrige. Fremskrittspartiet har partikontor i Tostrupgården. I tillegg holder kleskjeden Zara, Morgenbladet, IT-sikkerhetsfirmaet Protego, rekrutteringsfirmaet Cruit AS og advokatfirmaet Horgen og Horgen AS til i bygget. Utenfor bygningen ligger Stortings plass, på folkemunnet også kjent som dasslokket.

Adkomst

Eiendommen ligger meget sentralt kun 1 minutts gange til Stortinget stasjon med t-baner, kun 3 minutters gange til Nationaltheatret med tog/flytog, og kun 5 minutters gange til Jernbanetorget med trikker, busser og t-bane. Sentrum P-hus (Ibsen) er kun 3 minutters gange fra inngangsdøren. Dette gjør lokalene godt tilgjengelige både for ansatte og besøkende.

Tostrup kontorfellesskap

Lokalet i fjerde etasje er inndelt i flere enkeltkontor, 2 møterom, resepsjon, kjøkken og to åpne landskap. Lokalene fremstår som svært attraktive og i god stand, og har i tillegg varme og særpreg. Det er et representativt inngangsparti fra fronten på bygget og heis til alle etasjer. Inngangspartiet vender ut mot Karl Johans gate og Stortinget. Det er pene fellesarealer.

Våre leietagere

RAM_logo_cmyk

Research and Analysis of Media (RAM) er en internasjonal analysebedrift som jobber med nettbaserte målinger av kommersielt og redaksjonelt innhold for mediebedrifter, mediekonsulenter og annonsører verden over. RAM samarbeider med et hundretalls mediehus og et tusentalls publikasjoner i 18 land. De leverer avanserte analyser av hvordan annonser, artikler og annen mediekommunikasjon blir lest og oppfattet av publikum, samt hva slags effekt de ulike budskapene har hatt.

Totalt leier vi ut til syv forskjellige selskaper. Hovedsaklig innen media og IT.

Utleie av kontorer

Kontorene vi leier ut utgjør ca 250 kvm inkludert fellesområder. Alle kontorene vender med vindu ut mot Lille Grensen som er en rolig gågate.
kontorer-nummerert1: 27 kvm, 4-5 kontorplasser
2: 16 kvm, 2-3 kontorplasser
3: 11 kvm, 2 kontorplasser
4: 18 kvm, 3-4 kontorplasser
5: 14 kvm, 2-3 kontorplasser
6: 13 kvm, 2-3 kontorplasser
7: 19 kvm, 3-4 kontorplasser
8: 15 kvm, møterom

Se egen plantegning for å vise hvor kontorene ligger (til høyre).

– Kontorene er låsbare med kodelås, og det er alarm i lokalet.
– Det er trådløst fiber-internett inkludert i leien (tilgang til serverrom/kablet internett mulig).
– Det er tilgang på kjøkken.
– Kaffemaskin er inkludert i leien.
– Bruk av møterom i lokalene kan avtales, og det er eget konferansesenter i bygget der det kan leies større lokaler.

Standard/tekniske opplysninger

Lokalet er inndelt i flere enkeltkontor, 2 møterom, resepsjon og to åpne landskap. Kjøkken med spiseplass. Toaletter. Vinduer vendt mot Lille Grensen og rolig gågate.