Image of two successful business partners working at meeting inEn uhildet tredjepart er et kvalitetsstempel i det avsluttende rekrutteringsintervjuet.

Igjennom rekrutteringsprosessen er det lett å bli «blind» på kandidatene man har hatt inne. Ofte kan det derfor være viktig, og betryggende, å ha en objektiv tredjepart inne i det avsluttende intervju. Vi kaller det en Second Opinion.

Med en uavhengig tredjepart kan du:

  • Ha en trygghet i at ansettelsen er riktig
  • Være sikret en objektiv vurdering
  • Ha en god kandidatopplevelse der kandidaten er trygg på vurderingen
  • Få gode råd basert på vår lange erfaring

Business presentation on corporate meeting.Vi har gjennomført mange tusen intervjuer gjennom våre mange år med rekruttering, og er trygge på at de prosesser og rammer vi har utviklet passer til de utfordringer vi møter.

Resultater fra rekrutteringsprosessene vi har gjennomført tyder på at vår bistand sørger for at våre kunder føler seg sikrere på de ansettelsene de gjennomfører, når de får en objektiv tredjepart inn som en Second Opinion.

Cruit leverer Second Opinion og andre HR-tjenester i Norge, Sverige og Danmark.

Vårt team

Vi er 10 personer som jobber for at du skal bli fornøyd med rekrutterings- og bemanningsprosessene våre, enten du er oppdragsgiver eller kandidat.

Samlet har vi over 100 år med erfaring fra rekruttering, bemanning, salg, og ledelse innen IT-sektoren. Med vår erfaring finner vi riktig kandidat til jobben første gang.

Ta gjerne kontakt med en av oss hvis det er noe du lurer på. Kontaktinformasjon finner du her.

Medarbeidere Kontakt oss

Fornøyde kunder og kandidater

Rekruttering og bemanning handler om å ha fornøyde kunder. Både kandidaten og oppdragsgiver er våre kunder, og fortjener den beste opplevelsen vi kan gi. Derfor er vi veldig stolte over alle som har hatt positive opplevelser hos oss.

Flere referanser

Noen av våre partnere

Vi løser enkle og komplekse behov hos våre kunder hver eneste måned. Vi leverer tjenester innen rekruttering, og våre partnere kan bistå med å levere et bredt spekter av tjenester.

Sopra Steria
Teleplan Consulting
AVAN
Bouvet
Itera
snow software
Elkjøp
Via Egencia