Cruit spesialiserer seg på å finne IT-folk til faste ansettelser og tidsbegrensede oppdrag. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Det er 16 ansatte i Cruit, som ble startet i 1997. Vi holder til sentralt i Oslo, Tostrupgården, ved Stortinget i Karl Johans gate 25.

Spennende bransje og utviklende oppgaver

samtaleRekruttering og bemanning i Cruit er en spennende kombinasjon av den dynamiske IT-bransjen, HR-oppgaver, og utadrettet salg. Vi mener at dette er en unik kombinasjon som er faglig utviklende for den enkelte og som gir varierte og innholdsrike arbeidsdager.

Med en bred portefølje av markedsledende kunnskapsbedrifter som våre kunder er vi til enhver tid nødt til å videreutvikle vår kompetanse på kundenes behov, og forståelse av kandidatenes kompetanse. Flere av våre kunder hevder seg godt i Great Place To Work-kåringene, og det betyr at også vi er nødt til å utvikle oss som arbeidsplass for å holde tritt.

Cruits ansatte har mange tiårs erfaring fra IT-bransjen, med erfaring fra blant annet salg og ledelse. Vi har også yngre krefter som bidrar til et aktivt og dynamisk miljø. Vi har også ansatte som kan gjennomføre DNV-sertifiserte personlighetsanalyser i rekrutteringsløpet.

Fleksibel og hyggelig arbeidsplass

Cruit er en liten bedrift som er svært opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø for de ansatte. Vi har derfor jevnlig sosiale arrangementer for alle ansatte og i samarbeid med våre kunder.

I et moderne arbeidsliv krever arbeidstagere og arbeidsgiver fleksibilitet i arbeidsdagen. Derfor kan Helge bli intervjuet om fuglesang, Oskar kan spille gitar på kontoret og Sebastian kan møte i fylkestinget, når det er nødvendig.

Våre siste annonserte stillinger

Rådgiver prosjektbemanning og konsulentformidling hos Cruit
«Til vår avdeling for prosjektbemanning og konsulentformidling søker vi en rådgiver med forretningsforståelse og salgserfaring. Vi jobber med prosjekter som krever faglig høy kompetanse hos våre konsulenter, og vi søker etter en fremoverlent rådgiver som har interesse og forståelse for IT, samt evnen til å skape gode relasjoner med sine forretningsforbindelser. Du vil bli en del av vårt kompetente og trivelige arbeidsmiljø.»

Vil du være hodejeger i IT-bransjen?
«Til vår avdeling for rekruttering søker vi en hodejeger med bransje- og salgserfaring. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere som er på utkikk etter IT-folk med høy faglig kompetanse. Vi søker en fremoverlent rekrutterer og hodejeger som har interesse og forståelse for IT, samt evnen til å skape gode relasjoner med våre eksisterende kunder. Du vil få tilgang til vårt research-apparat og kunnskapsdatabase som sikrer gode muligheter for en enkel overgang til et nytt arbeidsmiljø og gode resultater fra dag én. Du vil bli en del av vårt kompetente og trivelige arbeidsmiljø.»

Våre ansatte

Hvis du ønsker å møte noen av våre ansatte så finner du oss på medarbeidersiden.

Vår arbeidsplass

Cruit leier kontorlokaler i Tostrupgården, Karl Johans gate 25. Bygget eies av Olav Thon, og vi leier i fjerde etasje. Tostrupgården er er en monumental forretningsgård på Karl Johans gate i Oslo. Gården ligger mot Stortings plass, vis-à-vis Stortingsbygningen. Vi leier ut syv enkeltkontorer til hyggelige selskaper, primært innen it-konsulentvirksomhet og media. Mer om Tostrupgården her.

velkommen