Hvem jobber i Cruit?

Cruit er et rekrutteringsselskap som hver eneste dag sørger for å matche spennende arbeidsgivere med riktige kandidater. Vi rekrutterer nøkkelkompetanse til din organisasjon. Vi sier derfor at «vi finner teknologer, nøkkelpersonell og ledere til kunnskapsorganisasjoner i hele Norge».

Med våre 29 dyktige medarbeidere har vi bygget gode kunde- og kandidatopplevelser siden 1997. Du vil oppleve oss som personlige og kompetente, og som gir trygghet for prosess og gjennomføring. Det betyr at du vil møte rådgivere som er åpne og ærlige, og som legger igjen anvendbar verdi.

Vi vet at erfarne rådgivere med dokumentert kompetanse verdsettes. Derfor satser vi på kompetanseheving av våre ansatte (DNV-sertifiseringen av rekrutteringspersonell), og vi har ISO 9001-sertifisert vår leveranse innen kvalitet. Vi anbefaler også kun DNV-sertifiserte testverktøy i vår tjenesteleveranse, og vi er bevisste bærekraftskrav som blir stadig viktigere. Vi holder til i Oslo, i Tostrupgården.

Hva gjør vi?

Rekruttering i Cruit er en spennende kombinasjon av den dynamiske bransjer, HR-oppgaver, og utadrettet salg. Vi mener at dette er en unik kombinasjon som er faglig utviklende for den enkelte og som gir varierte og innholdsrike arbeidsdager.

Med en bred portefølje av markedsledende kunnskapsbedrifter som våre kunder er vi til enhver tid nødt til å videreutvikle vår kompetanse på kundenes behov, og forståelse av kandidatenes kompetanse. 

Fleksibel og hyggelig arbeidsplass

Cruit er en liten bedrift som er svært opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø for de ansatte. Vi har derfor jevnlig sosiale arrangementer for alle ansatte og i samarbeid med våre kunder.

I et moderne arbeidsliv krever arbeidstagere og arbeidsgiver fleksibilitet i arbeidsdagen. 

Våre siste annonserte stillinger

Søk i utlysninger
Sortér etter