Nå de rette kandidatene med en historie som treffer!

Å sikre et godt kandidattilfang er noe av det viktigste vi kan bidra med som deres rekrutteringspartner. Vi har derfor utviklet vår egen metode for å jobbe både operativt og strategisk med dette. 

Vi har et dedikert team som har spesialisert seg på å skape kampanjer som fenger og får kandidatene til å føle på hvordan livet hos sin nye arbeidsgiver er. Parallelt jobber dedikerte researchere med aktivt søkt etter kandidater. De identifiserer relevante kandidater og motiverer de til å søke. Samt at stillingsannonsen når ut til søkere.

En ting som virkelig engasjerer oss, er å jobbe med employer branding som fokus gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi er en forlenget arm fra dere og skal i enhver kandidatinteraksjon sørge for å sikre en god kandidatopplevelse – og bidra til å bygge/ivareta deres merkevare.

 

Vi når ut til kandidatene der de er – uavhengig av deres jobbsøkerstatus 

Vårt arbeid med markedsføring er en kombinasjon av velutprøvde løsninger, og innovative metoder. For å vinne kampen om de beste hodene kreves det nytenkning, innovasjon og ikke minst evnen til å presentere sin virksomhet som en attraktiv arbeidstaker. 

Vår metode for markedsføring og employer branding er basert på en rekke elementer, som:

 • Datadrevne anbefalinger
 • Stillingsannonser og -prospekter
 • Kampanjemateriell 
 • Målgruppeanalyse
 • Programmatisk markedsføring i eksempelvis sosiale medier
 • Kurs og kompetansedeling

Bli kontaktet

Eller ta kontakt på +47 21 42 42 72 eller [email protected]

Hvordan kan dette øke kandidattilfanget?

 • Nå kandidater som ikke er aktivt jobbsøkende
 • Retargeting 
 • Employer branding – øke kjennskap til kunder vi har over tid
 • Bygge opp vår merkevare, slik at flere følger med på hvilke stillinger vi har
 • Bidra til at vi mottar flere generelle søkere

Våre beste tips til å skape gode stillingsannonser

Vi har et dedikert team som har spesialisert seg på å skape kampanjer som fenger og får kandidatene til å føle på hvordan livet hos sin nye arbeidsgiver er. Vi benytter virkemidler tilpasset deres virksomhet. Stillingen vil være attraktiv for både aktive søkere, og for passive kandidater som blir gjort oppmerksomme på stillingen gjennom vårt aktive søk.

Les gjerne noen av våre tips til å skape gode stillingsannonser her.

Cruit hjelper deg

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. Vi er åpne og ærlige i vår vurderinger, og gir gjerne vår vurdering av mulighetsrommet. 

Vi er gode på å tilpasse oss ulike oppdragsgivere, og jobber alltid hardt for å sikre et godt samarbeid. Derfor kan du stole på at vi vet hva du trenger, og hvordan vi skal gå frem for å skaffe deg det. 

Våre kunder velger oss fordi vi har høy kvalitet, og fordi vi er flinke med folk. Samtidig har vi gode prosesser som er basert på markedets beste praksis. 

Ta kontakt