Denne personvernerklæringen handler om hvordan Cruit samler inn og bruker informasjon om besøkende på cruit.no og våre tilknyttede nettjenester.

Cookies

På cruit.no benyttes det cookies. Du kan enkelt blokkere for informasjonskapsler via innstillingsmenyen i din nettleser dersom du ikke ønsker at disse skal lagres på din enhet. Vær oppmerksom på at mange nettsider ikke vil fungere optimalt dersom du blokkerer disse.

Ansvar

Cruit er ansvarlig for innhenting og bruk av alle opplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av nettsiden.

Webanalyse

Cruit samler inn opplysninger om besøkende på nettsidene, med formål å forbedre og videreutvikle det tilbudet vi har på våre nettsider. Vi benytter Google Analytics og HubSpot til dette.

Registrering på nettsiden

Opplysninger som blir registrert av brukere gjennom nettsidens registreringssider vil kunne bli lagret på våre egne servere i tillegg til servere hos våre leverandører av kommunikasjonsverktøy (Microsoft), Gravityforms (registrering), Hubspot (analyse) samt CRM (Salesforce).

Tilgang og bruk

Ansatte i Cruit vil ha tilgang til informasjonen som blir samlet på nettsiden avhengig av hvilken informasjon det er snakk om. Eksempelvis vil rekrutteringsrågivere få tilgang til informasjon som har blitt registrert for å komme i kontakt med deg.

Sletting av informasjon

Dersom du har registrert dine opplysninger på vår side, eller vi har vært i kontakt med deg på annen måte, så vil vi være behjelpelige med å slette denne informasjonen ved en henvendelse til Sebastian Næss Langaas.