Utdanningsdirektoratet satser på digitalisering

Utdanningsdirektoratets samfunnsoppdrag er å jobbe for at barn, unge og voksne skal få et barnehagetilbud og opplæring av høy kvalitet. Da skal de øke satsingen på de mulighetene digitalisering gir i læringsarbeid og i administrative prosesser.

Hvem er Udir?

I Utdanningsdirektoratet jobber vi for utviklingen av en av de viktigste ressursene for Norges fremtid, nemlig skoleelevene. Hos oss har vi muligheten til å påvirke skolehverdagen for barna i Norge, og vi tar samfunnsoppdraget vårt på alvor. Hos oss finner du et mangfoldig arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse, og hvor vi også fokuserer på å finne en god balanse mellom arbeidsliv og fritid.

Hvorfor digitalisere?

Over tid har vi utarbeidet oss en omfattende systemportefølje bestående av ulike verktøy og databaser av stor viktighet for utdanningssektoren, og for direktoratet internt. Det er Avdeling for digitale fellesløsninger som jobber for å sikre en sterk IT-portefølje i Utdanningsdirektoratet. Vi bidrar inn i direktoratets måloppnåelse gjennom utvikling og forvaltning av både interne og sektorrettede IT-systemer, fellesløsninger, standardisering og sektorarkitektur.

Hos oss har vi muligheten til å påvirke skolehverdagen for barna i Norge, og vi tar samfunnsoppdraget vårt på alvor.

Et spennende arbeidsmijø

I Utdanningsdirektoratet jobber vi for utviklingen av en av de viktigste ressursene for Norges fremtid, nemlig skoleelevene. Hos oss finner du et mangfoldig arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse, og hvor vi også fokuserer på å finne en god balanse mellom arbeidsliv og fritid.

Det skader heller ikke at de holder til rett ved Oslo S, med veldig få minutters gangavstand fra alle midler for kollektivtransport. 

Siste stillinger

Søk i utlysninger
Sortér etter