Innovasjon Norge gjør nå et digitalt taktskifte

For å sette fart, trenger vi flere skarpe hoder. Vi leter etter lagspillere som forstår både teknologi og forretning. Du er kanskje nyutdannet eller har jobbet i mange år? Det viktigste for å komme med på laget er uansett at du kommer med rett innstilling

Hvem er Innovasjon Norge?

Gjennom å finansiere prosjekter og heve kompetansen til bedrifter med ambisjoner om vekst og eksport, er vi med på å skape fremtidens arbeidsplasser. Vi tilbyr tjenester innen finansiering, rådgivning, kompetanse, nettverk og profilering. Til daglig jobber vi med en rekke forskjellige oppgaver, initiativer, programmer, tiltak og arrangementer. Det dreier seg om å gjøre norsk næringsliv bedre. 

- Å få jobbe med de nyeste verktøyene og teknologiene innen interaksjonsdesign og webutvikling er utrolig spennende og utviklende. Også er det en bonus at det man utvikler bidrar til å gjøre Norge litt bedre.

Hvordan jobber vi?

Du finner våre kontorer i alle landets fylker og en rekke land i verden. I land hvor vi ikke har eget kontor, drar vi veksel på Norges ambassader.

Hvor mye Innovasjon Norge forvalter besluttes årlig gjennom statsbudsjettet. Alle bevilgninger skal bidra til flere gode gründere, vekstkraftige bedrifter og innovative næringsmiljøer.

Innovasjon Norge delte totalt ut 7,2 milliarder kroner i 2019. Dette omfatter lån, tilskudd, rådgivning, profilering og nettverk gjennom ulike tjenester.

Siste stillinger

Søk i utlysninger
Sortér etter