Kry baner veien for framtidens helsetjeneste

Fremtidens helsevesen er tilgjengelig når som helst og hvor som helst, og da trenger vi deg med på laget!

Hva er Kry?

Kry startet med en visjon om å utvikle en helsetjeneste som er tilgjengelig og lik for alle. I dag tilbyr vi pasienter i hele landet helsetjenester på like vilkår til de fleste av døgnets timer, og med korte ventetider.

Ved å kombinere teknologi med ledende medisinsk kompetanse har vi gjort det mulig for pasienter å få helsetjenester av høy kvalitet, helt uavhengig av bosted og livssituasjon.

Hvem er Kry?

Vi startet vår reise i 2014, og har helt siden den gang vært på utkikk etter mennesker som kan ta med seg nye perspektiver og idéer om hvordan vi kan revolusjonere helsetjenester. Vi tror at ved å bygge inkluderende team og utfordre hverandre, kan vi også få frem det beste i hverandre.

Hvis du er på jakt etter et sted som fokuserer på, og spiller på hverandres styrker, og verdsetter din nysgjerrighet, vil du sannsynligvis digge å jobbe med oss!

Uavhengig av rolle, ansvarsområde eller prosjekt setter vi alltid pasientene først. Vi samarbeider, kommuniserer, og hjelper hverandre når det trengs. Gode idéer kommer foran enkeltpersoner og titler. Det er fint når alt er rosenrødt - men når det går sør, da kommer vi virkelig sammen.

Distribuert arbeid

Vi tror ikke det er arbeidsstedet ditt som er viktigst, men påvirkningsmulighetene du får. Vi tror også at fleksibilitet gir oss bedre muligheter for å skape en mangfoldig arbeidsgruppe. Derfor er fjernarbeid et permanent alternativ hos oss, med noen få unntak grunnet håndtering av personsensitiv data.

Vi ønsker å kunne tilby inspirerende og dynamiske rom å jobbe i, men vil samtidig investere i verktøy og teknologi som styrker din mulighet til selv å velge om du vil jobbe hjemmefra, på kontoret, eller litt av begge deler.

Siste stillinger

Søk i utlysninger
Sortér etter