Cruit finner teknologer, nøkkelpersonell og ledere til kunnskapsorganisasjoner i hele Norge

Det er et stort underskudd på riktig kompetanse innen mange fagområder. Da trenger vi dyktige medarbeidere som kan rekrutteringsfaget. Er du den neste?

Hvem er Cruit?

I Cruit AS er vi spesialister innen rekruttering og formidling av konsulenter. Vi er særlig tunge på teknologi og offentlig sektor. Vi leverer tjenester i organisasjonslagene fra erfarne medarbeidere, gjennom spesialister og nøkkelpersonell til toppledelse.

Det er i dag 21 medarbeidere som jobber med rekrutterings- og konsulentformidlingstjenester i Cruit. Samlet har vi mer enn 200 års HR-faglig og rekrutteringsfaglig erfaring. 

Vi er stolte av hva vi har gjort - glade for hvor vi er - og spente på hva fremtiden bringer!

Et godt sted å være

Vi er et selskap bygget opp av en rekke forskjellige mennesker, med det formålet å skape et fantastisk arbeidsmiljø, der vi jobber med det vi liker aller best.

Vi er forskjellige aldre, kjønn, legninger, bakgrunner, nasjonaliteter og lynner, og vi trives godt i hverandres selskap.

Våre ansatte er det viktigste vi har. Det er kun gjennom et godt arbeidsmiljø der alle opplever mestring og trivsel at vi kan være tro til vårt slagord – at vi er flinke med folk

Siste stillinger

Søk i utlysninger
Sortér etter