En trygg og erfaren sparringspartner

Våre rådgivere har samlet over 200 års erfaring innen rekruttering og kompetanseutvelgelse. 

Dersom du har et behov for å få bidrag inn i organisasjonen gjennom korte bidrag, eller et lengre RPO-prosjekt så har vi rådgivere med relevant kompetanse for det. 

Hvem er vi?

Flinke med folk

Vi finner og selekterer for riktig kompetanse

Det er et stort underskudd på spesialister innen mange fagområder. Veldig ofte er det gode kandidater i markedet som ser etter noe nytt, men selskap og kandidat møter aldri hverandre. Det er der vi kommer inn i bildet.

Ta kontakt

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Uansett behov vil vi gjerne ta en prat. Vi tar kontakt kjapt, og vi sier ifra om vi ikke er en god match.

Ring oss

+47 21 42 42 72

Sted

Cruit AS
Karl Johans gate 25
0159 Oslo

Våre viktigste kompetanseområder

Teknologi og IT

Vi har jobbet med teknologi siden 1997 og kan markedet godt. Dette er vår kjernekompetanse. Her er noen av våre prosjekter og erfaring. 

Offentlig forvaltning

Vi har gjennomført en rekke rekrutteringsprosekter og konsulentoppdrag for offentlige aktører. Her har vi skrevet noe om våre erfaringer.

Bygg, anlegg og eiendom

God kompetanse innen formidling av relevante ressurser innen området, og kompetente medarbeidere med lang erfaring fra feltet.

Executive

Våre kompetente medarbeidere har erfaring med rekruttering til lederroller i organisasjoner innen det offentlige og private. 

Siste leveranser og prosjekter

VÅRE VERDIER

01.

Grundig og effektiv

Vår jobb er å finne riktig kandidat til din stilling. Innen avtalt tid vil vi finne de riktige kandidatene, som er riktig for din organisasjon. Vi tar ikke snarveier, vi er effektive i alle ledd, og vi leverer kvalitet hver eneste gang. 

02.

Personlig og kompetent

Vi er vår kundes forlengede arm, og våre kunder fortjener å bli representert på best mulig måte utad. Derfor kan vi vårt fag. Vi vet hvordan vi evaluerer, og vi har gjort det før. Vi har erfaringen til å gjøre et godt arbeid, og gi gode råd.

03.

Åpen og ærlig

«Vi gjør det vi sier, og vi sier det vi gjør.» Vi har integritet, og vi stiller de gode, vanskelige og riktige spørsmålene. Vi utfordrer, vi deler, vi forteller det du bør vite og vi lytter. Dette gir bedre prosesser og mer trygghet i beslutningene.

Hvorfor velge Cruit?

Kvalitet og beste praksis

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og har bygget en beste praksis som er gullstandarden i markedet og et kvalitetssystem basert på ISO 9001.

Flinke med folk

Vi bryr oss om våre kandidater, og vi er stolte av våre kunder. Samtidig har vi finpusset våre prosesser slik at vi kan løse de fleste oppdrag!

Stor database

Vi har hatt kontakt med mer enn 10.000 personer det siste året. For å finne nye medarbeidere må vi vite hva folk vil, og når de er ledige for noe nytt!

Samfunnsansvar

Vi er Miljøfyrtårnssertifiserte, og tenker bærekraft i et bredt perspektiv. Spør oss gjerne hvorfor det er viktig for et rekrutteringsselskap.

Kandidatopplevelsen er i vårt DNA

Vi har jobbet lenge med å finne flinke fagfolk og, og vi forstår våre kunders behov. Kanskje er det nettopp derfor vi brukes av flere av de største i markedet.

God økonomi

Det er veldig god økonomi i å ha dyktige medarbeidere som kan fakturere fra dag 1. La oss ta en prat om en løsning som fungerer godt for begge parter.

Vi er flinke med folk. Det betyr at vi behandler alle våre kandidater med respekt, og vi setter oss godt inn i våre kunders behov.

Sebastian Næss Langaas

Daglig leder

VÅRT SELSKAP I TALL

Vi i Cruit AS har lang erfaring, mange referanser og kompetente medarbeidere.

Dette er noen av våre nøkkeltall. Håper det gir mersmak. Vi forteller deg gjerne mer om det!

0
år siden vi startet

0 +
ansettelser for største kunde

0
flinke medarbeidere

0 +
har vi vært i kontakt med siste året

HVA SIER VÅRE KUNDER OM OSS?

I løpet av fjorten års samarbeid har Cruit bidratt til over 500 ansettelser for Sopra Steria. I tillegg finner de dyktige spesialister når vi har behov for å leie inn folk midlertidig i prosjektene våre ute hos kundene. De er flinke til å forstå våre kompetansebehov, finner gode kandidater, og jobber effektivt gjennom hele rekrutteringsprosessen.
0-1-onrkso95w68z4mo3bns73s80bycw8g4n9zhvplsisg
Odd Inge Bjørdal
Managing Director Digital Platform Services at Sopra Steria Nordics
Jeg har benyttet Cruit som leverandør av personell for midlertidig innleie og fast ansettelse siden 2006. Samarbeidet har vært en suksess, med høy kvalitet på kandidatene som har blitt presentert for oss. I tillegg ytes det personlig service og rask respons – kvaliteter som sjelden blir feil.
fred arne bakken
Fred Arne Bakken
Managing Partner, FIFTEEN AS
amedia logo
telenor logo

Siste nyheter

KLAR FOR EN PRAT?