Image of two successful business partners working at meeting inCruit har siden 1997 levert tjenester innen rekruttering og bemanning av nøkkelpersonell. Med våre metoder finner vi riktig nøkkelperson første gang.

Vi har ansatt mange ledere og nøkkelansatte innen våre bransjer, og har dokumenterte prosesser for å sørge for at resultatet er av høy kvalitet hver eneste gang.

Vi har gode rutiner for å:

  • Finne aktuelle kandidater
  • Screene kandidaters profil og matche deres kompetanse opp mot de behovene selskapet har.
  • Gjennomføre kvalitetssikrede rekrutteringsprosesser
  • Utføre Assessment Center som en del av rekrutteringsprosessen
  • Evne- og ferdighets-tester (vi er sertifisert på Cut-e)
  • Personlighetsanalyse (vi er sertifisert på Cut-e)
  • Kvalitetssikre og følge opp i etterkant

Business presentation on corporate meeting.Våre metoder og erfaring gir kundene våre trygghet for at de kandidatene vi kommer med er kvalitetssikrede og at de passer.

Vår ambisjon er at vi bidrar til at våre kunder kan benytte sin tid på det de er best på ved at vi forenkler rekrutteringsprosessen for kundene våre. Samtidig skal våre kunder vite at ved å sette ut sine prosesser til oss, så får de en høyere kvalitet på kandidattilfanget enn når man gjør rekrutteringen selv.

Cruit leverer tjenester i Norge, Sverige og Danmark.

Vårt team

Vi er 10 personer som jobber for at du skal bli fornøyd med rekrutterings- og bemanningsprosessene våre, enten du er oppdragsgiver eller kandidat.

Samlet har vi over 100 år med erfaring fra rekruttering, bemanning, salg, og ledelse innen IT-sektoren. Med vår erfaring finner vi riktig kandidat til jobben første gang.

Ta gjerne kontakt med en av oss hvis det er noe du lurer på. Kontaktinformasjon finner du her.

Medarbeidere Kontakt oss

Fornøyde kunder og kandidater

Rekruttering og bemanning handler om å ha fornøyde kunder. Både kandidaten og oppdragsgiver er våre kunder, og fortjener den beste opplevelsen vi kan gi. Derfor er vi veldig stolte over alle som har hatt positive opplevelser hos oss.

Flere referanser

Noen av våre partnere

Vi løser enkle og komplekse behov hos våre kunder hver eneste måned. Vi leverer tjenester innen rekruttering, og våre partnere kan bistå med å levere et bredt spekter av tjenester.

Sopra Steria
Teleplan Consulting
AVAN
Bouvet
Itera
snow software
Elkjøp
Via Egencia