Vil du løfte fram kulturens rolle i samfunnet med Kulturrådet?

Vi ser etter deg som ser muligheter, kan bidra til mangfoldige perspektiv og til at kunst og kultur blir tilgjengelig for hele befolkningen.

Hvem er Kulturrådet?

Kulturrådet støtter kunst- og kulturprosjekter over hele landet, driver utviklingsarbeid og er rådgiver for staten i kulturspørsmål.

Gjennom støtte til profesjonelle kunstnere, arrangører, utgivere og ulike kulturvirksomheter bidrar Kulturrådet til at kunst og kultur skapes, dokumenteres, bevares og gjøres tilgjengelig for flest mulig.

Målet er at Norge skal ha et levende og mangfoldig kunst- og kulturliv. Vi er ca. 150 ansatte og har kontorer i Oslo, Trondheim og Bodø.

Vil du bli en del av vårt faglige, mangfoldige og sosiale arbeidsmiljø?

Som ansatt i Kulturrådet vil du få verdifull erfaring og solid kompetanse innenfor offentlig forvaltning og utvikling av kultursektoren.

Spennende og varierte arbeidsoppgaver innenfor mange fagfelt, og muligheten til å være med å utvikle et mangfoldig kunst- og kulturliv i hele landet. 

En arbeidsplass med godt og ivaretakende arbeidsmiljø, og kolleger som er åpne og nysgjerrige.  

Hos oss vil du få verdifull erfaring og solid kompetanse innenfor offentlig forvaltning og utvikling av kultursektoren etter pandemien og inn i en ny tid. Du vil få meningsfylte arbeidsoppgaver i et mangfoldig fagmiljø.

Siste stillinger

Søk i utlysninger
Sortér etter