SATS er Nordens ledende treningskjede, og søker nå nye medarbeidere for vår digitale satsning

Som ansatt i SATS er du med på å gjøre en samfunnsmessig viktig jobb. Du er med på å hjelpe enkeltmennesker til et bedre liv, til å realisere et mål, eller kanskje til å gjennomføre en drøm. Det er dette som gjør at vi i SATS trolig har en hyggeligere og mer meningsfylt arbeidsdag enn mange andre.

Hvem er SATS?

SATS Group består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga og Balance. I gruppen inngår 250 sentre i Norge, Sverige, Finland og Danmark med 700.000 medlemmer og 10.000 ansatte, hvorav 2.000 er heltidsansatte.

SATS Group er Nordens ledende treningssenterkjede. Med vår visjon "Make people healthier and happier", spiller vi en viktig rolle for våre medlemmers helse og livskvalitet. Vi ønsker også å bidra til å bedre den norske folkehelsen.

Digitalisering av treningsbransjen

Vi har jobbet lenge med trening og vi kan denne bransjen godt. Men, når det gjelder data og teknologi trenger vi flere flinke kollegaer som har lyst til å bruke sin faglige dyktighet og lidenskap i en bransje som forhåpentligvis tenner en gnist og skaper et engasjement hos deg.

SATS har egne team for utvikling av våre digitale løsninger på app og web, og vi ser etter utviklere som vil gå inn i disse teamene. Du vil bli en del av et team med stor lidenskap for å skape produkter og tjenester som motiverer, bygger kunnskap og forenkler kundeopplevelsen til våre medlemmer. 

Ta kontakt med en av våre rådgivere

Siste stillinger

Søk i utlysninger
Sortér etter