Vi bruker Cruit til innleie av konsulenter og rekrutteringsoppdrag, og vi setter pris på deres sterke kundefokus. De forstår våre behov og er raske med å agere, og dette passer oss bra slik vi kan fokusere på våre kunder. Vi er svært fornøyde med Cruit som partner.

Geir Nøstdahl
Geir NøstdahlHead of IT Operations, Elkjøp

I løpet av fjorten års samarbeid har Cruit bidratt til over 500 ansettelser for Sopra Steria. I tillegg finner de dyktige spesialister når vi har behov for å leie inn folk midlertidig i prosjektene våre ute hos kundene. De er flinke til å forstå våre kompetansebehov, finner gode kandidater, og jobber effektivt gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Odd Inge BjørdalDirector IM Consulting Services at Steria Scandinavia

Fred Arne har benyttet Cruit som leverandør av personell for midlertidig innleie og fast ansettelse siden 2006. Samarbeidet har vært en suksess, med høy kvalitet på kandidatene som har blitt presentert for oss. I tillegg ytes det personlig service og rask respons – kvaliteter som sjelden blir feil.

Fred Arne BakkenFifteen AS

I over 10 år har jeg kjent Cruit som et selskap med mål om å være med i ”the long run”. Foruten å være meget dyktige i faget sitt har de en kultur som er preget av høy integritet og myke verdier. Som både kunde og samarbeidspartner opplever man tydelig den gode balansen mellom det profesjonelle og det å bli ivaretatt som enkeltmenneske. Garantert en av årsakene til at Cruit gjennom alle disse årene har opparbeidet seg så stabile relasjoner.

Terje AndersenCEO, Forse

1 kommentar

Comments are closed.