Image of two successful business partners working at meeting inAssessment Center, eller Assessment-senter, er en prosess som benyttes for utvelgelse av personell for en stilling i en organisasjon. Det benyttes flere ulike teknikker og flere observatører for å vurdere kandidatene.

Basert på vurdering av kandidatenes kvalifikasjoner og kompetanse for stillingen de har søkt blir ulike øvelser benyttet for å få frem egnede kandidater. Ofte benyttes det tradisjonelle evne- og ferdighets-tester, intervjuer, samtidig som man simulerer jobbsituasjonen med caser og gruppe-arbeid.

  • Simulering av arbeidssituasjon, standardoppgaver
  • Evne- og ferdighets-tester (vi er sertifisert på Cut-e)
  • Personlighetsanalyse (vi er sertifisert på Cut-e)
  • Strukturert intervju
  • Case- og gruppe-arbeid
  • Presentasjoner

Business presentation on corporate meeting.Ved å kombinere en rekke teknikker får arbeidsgiver god anledning til å evaluere kandidater til stillingen, og det beste beslutningsgrunnlaget det er mulig å få i en rekrutteringsprosess.

Resultater fra store internasjonale undersøkelser viser at det er sterk sammenheng mellom prestasjon i assessment-senteret og senere fremgang i arbeidslivet.

Cruit leverer Assessment Center-tjenester i Norge, Sverige og Danmark.

Vårt team

Vi er 10 personer som jobber for at du skal bli fornøyd med rekrutterings- og bemanningsprosessene våre, enten du er oppdragsgiver eller kandidat.

Samlet har vi over 100 år med erfaring fra rekruttering, bemanning, salg, og ledelse innen IT-sektoren. Med vår erfaring finner vi riktig kandidat til jobben første gang.

Ta gjerne kontakt med en av oss hvis det er noe du lurer på. Kontaktinformasjon finner du her.

Medarbeidere Kontakt oss

Fornøyde kunder og kandidater

Rekruttering og bemanning handler om å ha fornøyde kunder. Både kandidaten og oppdragsgiver er våre kunder, og fortjener den beste opplevelsen vi kan gi. Derfor er vi veldig stolte over alle som har hatt positive opplevelser hos oss.

Flere referanser

Noen av våre partnere

Vi løser enkle og komplekse behov hos våre kunder hver eneste måned. Vi leverer tjenester innen rekruttering, og våre partnere kan bistå med å levere et bredt spekter av tjenester.

Sopra Steria
Teleplan Consulting
AVAN
Bouvet
Itera
snow software
Elkjøp
Via Egencia