Image of two successful business partners working at meeting inVi har lang erfaring med nedbemanning, endringsprosesser, outplacement og andre omstillingsprosesser.

Cruit ble startet i 1997, og har lang erfaring innen HR-tjenester, som rekruttering, bemanning og rådgivningstjenester innenfor HR-sfæren. Vi kan derfor være trygge på å levere gode tjenester innen blant annet:

  • Outplacement
  • Karriererådgivning
  • Omstillingsprosesser
  • Nedbemanning
  • Rekruttering og bemanning

Business presentation on corporate meeting.Vår erfaring og våre etablerte prosesser sørger for at vi kan levere høy kvalitet på de rådgivningstjenestene som vi tilbyr til markedet.

Dersom ditt selskap har behov for bistand innen en eller flere av disse tjenesteområdene er vi svært interessert i å ta en prat med deg for å fortelle om hva vi kan bistå med.

Cruit leverer tjenester i Norge, Sverige og Danmark.

Vårt team

Vi er 10 personer som jobber for at du skal bli fornøyd med rekrutterings- og bemanningsprosessene våre, enten du er oppdragsgiver eller kandidat.

Samlet har vi over 100 år med erfaring fra rekruttering, bemanning, salg, og ledelse innen IT-sektoren. Med vår erfaring finner vi riktig kandidat til jobben første gang.

Ta gjerne kontakt med en av oss hvis det er noe du lurer på. Kontaktinformasjon finner du her.

Medarbeidere Kontakt oss

Ragnhild Svarstad Martinsen

Senior Rådgiver
+47 975 85 446
[email protected]

Steffen Braastad

Senior Rådgiver
+47 913 57 880
[email protected]

Fornøyde kunder og kandidater

Rekruttering og bemanning handler om å ha fornøyde kunder. Både kandidaten og oppdragsgiver er våre kunder, og fortjener den beste opplevelsen vi kan gi. Derfor er vi veldig stolte over alle som har hatt positive opplevelser hos oss.

Flere referanser
  • I over 10 år har jeg kjent Service Broker som et selskap med mål om å være med i ”the long run”. Foruten å være meget dyktige i faget sitt har de en kultur som er preget av høy integritet og myke verdier. Som både kunde og samarbeidspartner opplever man tydelig den gode balansen mellom det profesjonelle og det å bli ivaretatt som enkeltmenneske. Garantert en av årsakene til at Service Broker gjennom alle disse årene har opparbeidet seg så stabile relasjoner.

    Terje Andersen
    CEO, Forse

Noen av våre partnere

Vi løser enkle og komplekse behov hos våre kunder hver eneste måned. Vi leverer tjenester innen rekruttering, og våre partnere kan bistå med å levere et bredt spekter av tjenester.

Sopra Steria
Teleplan Consulting
AVAN
Bouvet
Itera
snow software
Elkjøp
Via Egencia