En trygg og erfaren rekrutteringspartner

Vi leverer rekrutteringstjenester til organisasjoner der forsvar, sikkerhet og beredskap står i fokus. Forsvaret, Forsvarsbygg, Forsvarsmateriell, Forsvarets logistikkorganisasjon, Forsvarsmuseet, Forsvarets forskningsinstitutt, Direktoratet for strålevern og beredskap, Folkehelseinstituttet og flere private selskaper som leverer inn i samme sektor er blant våre oppdragsgivere. 

Vi tar ikke snarveier, vi er effektive i alle ledd, og vi leverer kvalitet hver eneste gang. Det er forutsetninger for å lykkes som en samarbeidspartner innen disse sektorene. 

Våre kunder velger oss fordi vi har høy kvalitet, erfaring med kritiske organisasjoner, og fordi vi er flinke med folk. Samtidig har vi gode prosesser som er basert på markedets beste praksis, og sertifisert i ISO 9001.

“God kvalitet er vår høyeste prioritet. Våre kunder skal vite at vi forstår deres behov, og at vi er en seriøs leverandør som etterlever avtalt prosess.”

– Hanne Paulsen Ødegård, seniorrådgiver Cruit AS

Ta kontakt

Vi har rammeavtaler med forsvarssektoren, Norsk helsenett og andre innen forsvar, sikkerhet og beredskap

Vi har gjennomført et betydelig antall rekrutteringer innen forsvar, sikkerhet og beredskap. Dette har gitt oss en unik bransjeinnsikt og forståelse for hva som skal til for å gjennomføre effektive og gode rekrutteringer innen sektoren. For tiden gjennomfører vi over 40 parallelle rekrutteringer for ulike deler av forsvarssektoren. 

  • Rammeavtalene brukes av forsvarssektoren og en rekke aktører i helsesektoren
  • Rekrutteringer kan bestilles uten minikonkurranser 
  • Landsdekkende rekrutteringstjenester
  • Mulighet til å bestille full rekruttering, deler av prosessen eller timesrådgivning til gunstige priser

Utvalgte rekrutteringer til forsvarssektoren

Søk i utlysninger
Sortér etter

Bli kontaktet

Eller ta kontakt på +47 21 42 42 72 eller [email protected]