Image of two successful business partners working at meeting inCruits personell kan utføre HR-tjenester for andre bedrifter, som kan være sikre på at tjenestene er kvalitetssikrede.

Våre rådgivere har jobbet med rekruttering, bemanning og HR-tjenester siden 1997, og har lang erfaring med å utføre forskjellige HR-tjenester.

Vi kan blant annet

Business presentation on corporate meeting.Våre rådgivere har levert tjenester innenfor et bredt spekter til markedet, og du kan være trygg på at de tjenestene vi leverer er av høy kvalitet og gir vesentlig verdi for selskapet.

Disse tjenestene kan vi levere til alle typer selskaper, selv om vi har en spisskompetanse innen teknologi-bransjen.

Cruit leverer tjenester i Norge, Sverige og Danmark.

Vårt team

Vi er 10 personer som jobber for at du skal bli fornøyd med rekrutterings- og bemanningsprosessene våre, enten du er oppdragsgiver eller kandidat.

Samlet har vi over 100 år med erfaring fra rekruttering, bemanning, salg, og ledelse innen IT-sektoren. Med vår erfaring finner vi riktig kandidat til jobben første gang.

Ta gjerne kontakt med en av oss hvis det er noe du lurer på. Kontaktinformasjon finner du her.

Medarbeidere Kontakt oss

Ragnhild Svarstad Martinsen

Senior Rådgiver
+47 975 85 446
[email protected]

Fornøyde kunder og kandidater

Rekruttering og bemanning handler om å ha fornøyde kunder. Både kandidaten og oppdragsgiver er våre kunder, og fortjener den beste opplevelsen vi kan gi. Derfor er vi veldig stolte over alle som har hatt positive opplevelser hos oss.

Flere referanser
  • I over 10 år har jeg kjent Service Broker som et selskap med mål om å være med i ”the long run”. Foruten å være meget dyktige i faget sitt har de en kultur som er preget av høy integritet og myke verdier. Som både kunde og samarbeidspartner opplever man tydelig den gode balansen mellom det profesjonelle og det å bli ivaretatt som enkeltmenneske. Garantert en av årsakene til at Service Broker gjennom alle disse årene har opparbeidet seg så stabile relasjoner.

    Terje Andersen
    CEO, Forse

Noen av våre partnere

Vi løser enkle og komplekse behov hos våre kunder hver eneste måned. Vi leverer tjenester innen rekruttering, og våre partnere kan bistå med å levere et bredt spekter av tjenester.

Sopra Steria
Teleplan Consulting
AVAN
Bouvet
Itera
snow software
Elkjøp
Via Egencia