Strukturert rekruttering

Vi har verktøyene og erfaringen for å velge riktig person for deres behov. Samtidig er evalueringen kun halve jobben, og vi vet hvordan vi skal tiltrekke oss de beste søkerne og passive kandidatene!

Våre kandidater dekker et bredt kompetansespekter. Vi rekrutterer ledere, salg- og marked, teknologer og spesialister. Rekrutteringskompetanse innen executive search, og en research- og innsalgskompetanse med markedets kanskje beste kandidatdokumentasjon.

Om rekruttering Lei en rekrutterer – RPO

Våre ledige stillinger

Finn din neste medarbeider

Våre ledige oppdrag

Finn en konsulent

Konsulentformidling av spesialister

Med mer enn 1400 konsulenter i vår database har vi god oversikt over konsulenter innen teknologi, IT, telecom og mange andre områder. Vi finner riktig konsulent for ditt behov på 24 timer, og hjelper til med å kvalitetssikre. Få et uforpliktende tilbud!

Mange av våre oppdrag er langvarige, og krever spesialistkompetanse, sertifiseringer og erfaring. Vi har en mailliste der vi sender ut alle våre oppdrag og vi har god erfaring med å screene og kvalitetssikre.

Om konsulentformidling Kompetanseområder

Bemanning og vikarer

Vi har erfaring med å finne dyktige medarbeidere innen områder som support, helpdesk, drift, og mye mer. Våre vikarer kan være tilgjengelig på kort tid, og vil bistå deg fra dag én. Du får et uforpliktende tilbud på dagen!

Vi har erfaring med å levere til offentlig sektor, og leverer gjennom anbud og konkurranser. De kandidatene vi presenterer vil passe for organisasjoner av alle typer, og vi kvalitetssikrer prosess og kompetanse etter de krav våre kunder måtte ha.

Om bemanning og vikarer Bemanning i det offentlige

Registrer deg for oppdrag

Finn en vikar