Gard L. Christiansen er Seniorkonsulent i Cruit AS. Han er utdannet innen markedsføringsledelse, og startet sin salgskarriere i Telenor.

Senere fant Gard sin vei inn i IKT-bransjen og en av Europas Internett-pionerer, EUnet Norge og KPNQwest. Der gikk han gradene fra selger til salgssjef og -direktør, og ervervet bred erfaring i ledelse, rekruttering, opplæring og utvikling.

Senere jobbet han med ITSM og CRM som Salg & Markedssjef i det norske programvareselskapet eJournal AS (SuperOffice) før han ble regionssjef for Europas største IT-rekrutteringsselskap ElanIT Resource (Experis).

Gard jobber med rekrutteringer av spesialister til faste stillinger, fra drift og utvikling, til konsulent og ledelse, og er i tillegg spesialist på kommersielle stillinger som selgere og salgsledere.

Gard er tidligere håndballspiller, men fritiden går idag helst med til å lage elektronisk musikk, hvis han ikke følger ett av sine tre fotballag som supporter. Ellers lærer han portugisisk, og elsker å planlegge nye eksotiske reiser.

 

dnv-gl-sertifisering_rekruttering

Gard er sertifisert som rekrutteringspersonell hos DNV-GL.

+47 988 22 396

[email protected]