Bjørn har jobbet spesifikt med rekruttering i de siste 11 år. Tidligere har han som leder av selskaper både innen teknologi og handel/produksjon, hatt ansvaret både for å redusere og å bygge opp organisasjoner.

Han har vært administrerende direktør for ArtLink gruppen, daglig leder i Vega Software og markedsdirektør i Software Innovation. Før dette var han prosjektdirektør i Sysdeco hvor han også var med å innføre industristandarden Iso 9001. Han har også innehatt styreverv, bl. a. i kjemiselskapet Conpart og frivillighets-organisasjonen Humanistforbundet.

Bjørn har vært med å starte flere selskaper både innen teknologi og rekruttering.

De siste årene har han rekruttert til en rekke stillingskategorier, som ledere og mellomledere, rådgivere, prosjektledere, fagspesialister produktsjefer, IT-konsulenter, utviklere, arkitekter osv. Dette innen en rekke forskjellige selskaper i ulike bransjer.

Han har et spesielt fokus på å forstå oppdragsgivers behov og å finne de kandidatene som kan bidra med det lille ekstra. God kompetanse på gjennomprøvde, sikre metoder og verktøy er en forutsetning i denne prosessen.

+47 906 12 900
[email protected]