Totalt 500 000 hjem og bedrifter er i dag tilkoblet Gets fiberbaserte nett, og over 1 million privat- og bedriftskunder bruker tjenestene våre hver dag.  Kanskje du er en av dem. Nå har du muligheten til å gjøre produktene enda bedre.

Som seniorutvikler i Get får du muligheten til å jobbe i en voksende utviklingsavdeling som satser på ny Open Source teknologi innen Java-universet. Du vil gå inn i et av våre Kanban-baserte team og være med på å produksjonssette ny kode flere ganger daglig.

Nå har du muligheten til å være med å forme strømmeplattformen du alltid har hatt lyst på, utvikle apper for din favorittplattform eller sørge for at Get.no klarer å helautomatisk hjelpe kunder med problemer de ikke en gang visste de hadde.

Vi liker å være langt fremme på teknologi og eksperimenterer for eksempel med Mesos og Kubernetes i skyen. Teamene føler et dypt eierskap til produktene og systemene de lager og praktiserer en devops tankegang, med chatops, for å få en nærhet til dem. I dag deployer vi flere ganger daglig, uten nedetid, med en continuous deployment pipeline, ved hjelp av Docker, Jenkins, Fabric, og en microservice tilnærming i arkitekturen. Vi streber etter forbedring daglig, og ønsker å gjøre hverdagen vår enda bedre.

På frontend liker vi for tiden React.js og Redux, og vi har et høyt fokus på kundeopplevelsen og det visuelle. Her blir vi godt hjulpet av egne UX-designere og grafiske designere som jobber på teamene sammen med oss.

Vi tror at gode løsninger skapes basert på faktabaserte beslutninger og dialog med fageksperter. Vi ønsker å få etablert en big-data basert innhenting av alle hendelser over alle våre flater for å lære mer og gjøre bedre beslutninger. Samarbeid med interessenter fra forretningssiden og interaksjonsdesignere som felles tar gode beslutninger basert på fakta er dit vi vil. Get er et sted der en møter gründerånd i et småstort selskap. Du vil ha stor innflytelse hos oss og vi tror teknologivalg utføres best av teknologer.

Nå ser vi etter en seniorutvikler

For å styrke vår interne kompetansebase innen utvikling av nye løsninger, vil vi ansette en erfaren utvikler med Java og frontend-erfaring. Som utvikler i Get vil du kunne ha en finger med i spillet med mange av produktene våre, som for eksempel strømmetjenesten, nettsidene, selvbetjening og våre internverktøy. Viktige oppgaver inkluderer blant annet:

 • Designe og utvikle nye tjenester, produkter og APIer
 • Skrive enkel kode av høy kvalitet
 • Bidra til å forbedre hvordan vi bygger, pakker og deployer løsningene våre
 • Delta i prosjektbasert Kanban-aktig prosess med standups

For å lykkes, tror vi at du har

 • God erfaring med utvikling i Java, minst 3 år, men gjerne mer
 • Gjerne erfaring med JavaScript, vi bruker bl.a. React
 • Er godt kjent med Gradle og/eller Maven
 • Er analytisk og liker problemløsning
 • Evnen til å kommunisere tekniske problemstillinger til ikke-tekniske forretningsspesialister og klare å omsette deres ønsker i tekniske løsninger
 • Du kommer kanskje fra en konsulentstilling, eller har erfaring med å jobbe med komplekse interne produkter

Hvorfor begynne i Get?

 • Hos oss får du ansvar for store deler av utviklings-prosessen, og du vil oppleve stor grad av autonomi i rollen, bl.a. med flexitid
 • Du får utvikle tjenester som du og vennene dine bruker hver dag, og følge og forbedre dem over tid
  Vi har svært korte beslutningsveier
 • Eierskap til en sterk merkevare med tilhørende tydelig profil
 • Du får jobbe med et engasjert tverrfaglig miljø bestående av både kolleger og eksterne fagmiljøer
 • Vi har store utviklingsmuligheter med cutting-edge teknologi som spenner over mange digitale flater

Høres dette interessant ut?

Høres dette ut som noe som kan passe deg? Du trenger ikke å skrive søknadsbrev hos oss, men vi trenger en CV som kan fortelle oss om hva du har gjort så langt. Hvis du lurer på noe, tar du gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Steffen Braastad på 913 57 880 eller [email protected].

_____________________________________________________________________________________________________

Get er en fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør med 750 motiverte og dyktige medarbeidere.
Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og vi har de siste årene vunnet en rekke best-i-test priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.
Gets kunder har tilgang til et av landets raskeste bredbåndsnett, Norges største utvalg av digital-tv kanaler, egen filmbutikk og en innovative plattform for streaming.