Nyheter

Slik utvikler de morgendagens teknologi

Innovasjon Norge har som mål å være fremoverlent og en spydspiss i digitaliseringen av offentlig sektor. Ambisjonen bygger på et stort og viktig samfunnsoppdrag som mest av alt handler om å bidra til å utvikle det vi alle skal leve av i framtida! Nå styrkes det digitale laget med både dyktige Platform Engineers og Integration Engineers!

Oppdragene favner vidt. Det samme gjør Innovasjon Norge som organisasjon, med kontor i alle landets fylker og i 30 land verden rundt. Den digitale livsnerven er infrastruktur- og plattformtjenester som muliggjør agile og løpende strategiske leveranser til kunder, ansatte, oppdragsgivere og eiere.

Attraktiv

Et eget plattformteam sikrer leveransene. Det skjer i et målrettet, daglig utfordrende, seriøst-lekent og kollegialt miljø. I Universum Global-undersøkelsen 2018 ble Innovasjon Norge kåret til en av Norges mest attraktive arbeidsgivere innen IT.

– Toppledelsen vil at beslutningene skal ligge så nær fagkompetansen som mulig. Det settes retning, mål og rammer, men det er medarbeiderne som løser utfordringene best. Her er det stort rom for prøving og feiling med eierskap til egne løsninger, sier Maria Hermansen, som leder infrastruktur- og plattformteamet. Teamet inngår i divisjonen Mennesker og Teknologi, der ressurser som IT, HR, og digital forretningsutvikling er samlet. 

Dette er kjernekomponenter for å lykkes med digitalisering, mener Maria. 

Gøy å gå på jobb!
Stein Morten Petersen er koordinator og løsningsarkitekt i teamet. Han har jobbet med IT-utvikling siden 1994, blant annet med storkunder som Oslo kommune, Entra og UDI og i Sopra Steria:

– Det å jobbe med teknologi i et godt og inkluderende miljø er givende. Å arbeide med noe som bringer verdi utover organisasjonen er viktig for meg, sier Stein Morten.

Han mener Innovasjon Norge har lært av verdens mest moderne teknologibedrifter, og gir medarbeiderne tid til å utvikle egne prosjekter. Det gir merkompetanse. 

– Verdien for meg som ansatt er økt kompetanse, mer motivasjon og mer fleksibilitet, og da er det gøy å gå på jobb!

Samfunnsnytte
Også Espen Fossheim ble kjent med Innovasjon Norge fra konsulentsiden i Microsoft. Han var midt i livet da han  med en miks av analog og digital kompetanse ble hekta på å skape fremtidens Norge.

– Kall det gjerne førtiårskrise. Jeg ønsket et liv i balanse og var sulteforet på meningsfulle utfordringer. Her kan jeg dyrke faget mitt på et sted der det har samfunnsnytte, sier Espen, som beskriver Innovasjon
Norge som en arbeidsplass preget av nysgjerrighet som inspirerer til livslang læring med mål om å påvirke framtida:

– I samspill med gode kolleger og et unikt miljø er utfordringen å skape grunnlag for morgendagens arbeidsplasser. Jeg er stolt av jobben min og den er meningsfull! - Espen FossheimI samspill med gode kolleger og et unikt miljø er utfordringen å skape grunnlag for morgendagens arbeidsplasser. Jeg er stolt av jobben min og den er meningsfull! – Espen Fossheim

Er du ingeniøren som kan hjelpe Innovasjon Norge å bygge neste generasjons grunnmur for IT-systemer? Eller snakker du flytende Azure? 

Innovasjon Norge ruster opp sitt digitale superteam, og vi i Cruit er stolte av å bidra med rekrutteringen. Vekket dette din nysgjerrighet? Ta gjerne kontakt med en av våre dedikerte rådgivere – Arve Nøstdahl (901 71 625/[email protected]) eller Maria Molvær Nesseth (901 70 114/[email protected])!

Nysgjerrig på stillingene hos Innovasjon Norge? 

Legg igjen kontaktinfo og/eller CV i skjemaet under, så hører du fra oss!