Hvem blir din neste medarbeider?

Cruit spesialiserer seg på å finne flinke folk. Har du behov for en dyktig ny medarbeider? Da har vi kandidaten for deg!

Våre kandidater arbeider innenfor de fleste teknologi-områder, blant annet rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester, ledelse, og salg.

Vi har noen tjenesteområder. Innen rekruttering så jobber vi med ansettelser til faste stillinger, mens innen konsulentformidling og bemanning er vi formidlere av midlertidige engasjementer.

Vårt team

Vi er 10 personer som jobber for at du skal bli fornøyd med rekrutterings- og bemanningsprosessene våre, enten du er oppdragsgiver eller kandidat.

Samlet har vi over 100 år med erfaring fra rekruttering, bemanning, salg, og ledelse innen IT-sektoren. Med vår erfaring finner vi riktig kandidat til jobben første gang.

Ta gjerne kontakt med en av oss hvis det er noe du lurer på. Kontaktinformasjon finner du her.

Medarbeidere Kontakt oss

Selina Stenberg

Senior Rådgiver
+47 941 70 166
[email protected]

Ingvild Høgh

Senior Rådgiver
+47 982 14 862
[email protected]

Henning Orre

Senior Rådgiver
+47 922 67 678
[email protected]

Dokumenterte prosesser gir resultater hver gang!

timeline_pre_loader

Grundig kravspesifikasjon

En god jobbanalyse sørger for at vi finner de riktige kandidatene med én gang

Annonsering etter aktive søkere

Vi er spesialiserte på digital annonsering, og bidrar til å sørge for at du får mest mulig ut av hver annonsekrone

Søk etter passive kandidater

Vi har et research-apparat som finner kandidater selv til de vanskeligste oppdrag

Presentasjon av kandidater for kunde

Vi skreddersyr vår prosess til hver enkelt rekruttering, og presenterer kandidater av høy kvalitet

Gjennomføring av intervjuer

Vi har lang erfaring med intervjuer og oppfølging av kandidater, og bistår gjerne med dette etter ønske fra oppdragsgiver

Beslutningsstøtte og vurderingsverktøy

Med kundens kunnskap, vår erfaring og gode personanalyse og evnetester sørger vi for at beslutningsgrunnlaget blir topp

Noen av våre partnere

Vi løser enkle og komplekse behov hos våre kunder hver eneste måned. Vi leverer tjenester innen rekruttering, og våre partnere kan bistå med å levere et bredt spekter av tjenester.

Sopra Steria
Forse
Teleplan Consulting
AVAN
Bouvet
Itera
snow software
Ovitas

Fornøyde kunder og kandidater

Rekruttering og bemanning handler om å ha fornøyde kunder. Både kandidaten og oppdragsgiver er våre kunder, og fortjener den beste opplevelsen vi kan gi. Derfor er vi veldig stolte over alle som har hatt positive opplevelser hos oss.

Flere referanser
 • I løpet av åtte års samarbeid har Service Broker bidratt til over 200 ansettelser for Steria. De er flinke til å forstå våre kompetansebehov, finner gode kandidater, og jobber effektivt gjennom hele rekrutteringsprosessen.

  Odd Inge Bjørdal
  Director IM Consulting Services at Steria Scandinavia
 • Jeg har kjent Service Broker siden 1998 da de skaffet meg mitt første oppdrag i SAS. Valget var derfor meget enkelt da jeg skulle finne meg ny jobb. Service Broker har meget dyktig medarbeidere som er dyktige på rådgivning og ikke minst å finne rett oppdrag til rett person. Jeg vil på det sterkeste anbefale kandidater og bedrifter å benytte Service Broker.

  Bjarte Norheim
  Ansatt som Senior Konsulent i Teleplan Consulting høsten 2012
 • I over 10 år har jeg kjent Service Broker som et selskap med mål om å være med i ”the long run”. Foruten å være meget dyktige i faget sitt har de en kultur som er preget av høy integritet og myke verdier. Som både kunde og samarbeidspartner opplever man tydelig den gode balansen mellom det profesjonelle og det å bli ivaretatt som enkeltmenneske. Garantert en av årsakene til at Service Broker gjennom alle disse årene har opparbeidet seg så stabile relasjoner.

  Terje Andersen
  CEO, Forse
 • Avan har benyttet Service Broker som leverandør av personell for midlertidig innleie og fast ansettelse siden 2006. Samarbeidet har vært en suksess, med høy kvalitet på kandidatene som har blitt presentert for oss. I tillegg ytes det personlig service og rask respons – kvaliteter som sjelden blir feil.

  Fred Arne Bakken
  Managing Director, Avan AS
 • Tusen takk for deres hjelp i Service Broker! Jeg har hatt med 6 ulike rekrutteringstjenester å gjøre i denne prosessen, og dere er helt klart de beste i gamet. Det har jeg ment hele veien.

  Michelle Almnes
  Fikk jobb i Teleplan Consulting høsten 2011