Hvem blir din neste arbeidsgiver?

Service Broker spesialiserer seg på å finne spennende jobber til flinke IT-folk. Hvor tenker du at du ønsker å jobbe? Kanskje har vi drømmejobben nettopp for deg!

Våre kunder leverer tjenester innenfor de fleste IT-området, blant annet rådgivning, prosjekttjenester, utvikling og drift.

Vi har to hovedtjenesteområder. Recruiting jobber med ansettelser til faste stillinger, mens Consulting er oppdragsformidler av midlertidige engasjementer.

Noen av våre partnere

Vi løser enkle og komplekse behov hos våre kunder hver eneste måned. Vi leverer tjenester innen rekruttering, og våre partnere kan bistå med å levere et bredt spekter av IT-tjenester.

Bli kunde For kandidater

Sopra Steria
Teleplan Consulting
AVAN
Bouvet
Itera
snow software
Elkjøp
Via Egencia
Bluetree
Glocal View

Fornøyde kunder og kandidater

Rekruttering og bemanning handler om å ha fornøyde kunder. Både kandidaten og oppdragsgiver er våre kunder, og fortjener den beste opplevelsen vi kan gi. Derfor er vi veldig stolte over alle som har hatt positive opplevelser hos oss.

Flere referanser

I løpet av fjorten års samarbeid har Cruit bidratt til over 500 ansettelser for Sopra Steria. I tillegg finner de dyktige spesialister når vi har behov for å leie inn folk midlertidig i prosjektene våre ute hos kundene. De er flinke til å forstå våre kompetansebehov, finner gode kandidater, og jobber effektivt gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Odd Inge BjørdalDirector IM Consulting Services at Steria Scandinavia

Fred Arne har benyttet Cruit som leverandør av personell for midlertidig innleie og fast ansettelse siden 2006. Samarbeidet har vært en suksess, med høy kvalitet på kandidatene som har blitt presentert for oss. I tillegg ytes det personlig service og rask respons – kvaliteter som sjelden blir feil.

Fred Arne BakkenFifteen AS

Vi bruker Cruit til innleie av konsulenter og rekrutteringsoppdrag, og vi setter pris på deres sterke kundefokus. De forstår våre behov og er raske med å agere, og dette passer oss bra slik vi kan fokusere på våre kunder. Vi er svært fornøyde med Cruit som partner.

Geir Nøstdahl
Geir NøstdahlHead of IT Operations, Elkjøp

Vårt team

Vi er 9 personer som jobber for at du skal bli fornøyd med rekrutterings- og bemanningsprosessene våre, enten du er oppdragsgiver eller kandidat.

Samlet har vi over 100 år med erfaring fra rekruttering, bemanning, salg, og ledelse innen IT-sektoren. Med vår erfaring finner vi riktig kandidat til jobben første gang.

Ta gjerne kontakt med en av oss hvis det er noe du lurer på. Kontaktinformasjon finner du her.

Medarbeidere Kontakt oss