Sr prosjekt, program, porteføljestyring. Interessert i små og store oppgaver.

Ledig: 2017-01-14
Beskrivelse:
Project, Program, PMO
Change Management
Plan, Risk, Budget Management
System Development, Conversions, Integrations
IT and Business Processes, Methods, Coordination, Communication
QA & Test Management, Training, Documentation
Team Building, Mentoring
Disaster Recovery, Business Continuity
Business Analysis, Prioritization, Requirements, Charter
Regulatory Compliance
Analysis, Recommendations, Strategies, Solutions
Referanse:003D000001JzFXgIAN

Selvstendig konsulent som kan Java, Groovy, .NET og Web/Javascript

Ledig: 2017-02-01
Beskrivelse:
Spesialisert på backend-teknologier basert på både Java og .NET, samt frontend/web-utvikling. Mange års erfaring med PHP, og erfaring med utvikling av native mobil-apps og native Windows-applikasjoner.
Teknologier:
Grails, J2EE, Spring, JMS/ActiveMQ, (N)Hibernate, Laravel, .NET, Tomcat, Camel, NGINX, haproxy, REST, Maven, Gradle, MVC, MySQL, PostgreSQL, NoSQL, OpenGL, XML, HTML, CSS, JSON, SSL, jQuery, Node.js, AngularJS, Android, iOS, Cucumber, appium, Docker
Referanse:003D000001xM372IAC

Har i huvudsak arbetat som projektledare inom systemutveckling och infrastrukt, men även som verksamhetsutvecklare.

Ledig: 2017-01-08
Beskrivelse:
PMP- och ITIL- certifierad projektledare med lång erfarenhet av att planera och strukturera projekt och med stor vana att leda och motivera medarbetare i såväl traditionella som Agila projekt.
Har vana av att arbeta med externa leverantörer och sourcing-partners inom såväl förvaltning som infrastrukturförsörjning och är van att driva komplexa projekt med många gränsytor i högt tempo med tidspressade sluttidpunkter.
Jag har arbetat i ett flertal internationella projekt uttrycker mig obehindrat på engelska i tal och skrift.
Referanse:003D000001zjj4NIAQ

Prosjektleder / senior konsulent – Utvikling / Implementering / Information Management

Ledig: 2017-01-02
Beskrivelse:
Mer enn 25 års allsidig erfaring fra forskjellige stillinger innen administrativ ledelse, prosjektledelse for større IT prosjekter, salg- & markedsføringsledelse, generell konsulentvirksomhet innen IT, samt forretningsutvikling og forbedringsprosjekter.
Meget god kjennskap til olje- & gassindustrien generelt.
Referanse:003D0000021IQqbIAG

IKT-servicemedarbeider/IT-supportmedarbeider

Ledig: 2016-12-07
Beskrivelse:
Som person vil jeg beskrive meg som arbeidsom og ansvarsbevisst. Jeg er strukturert og nøyaktig da jeg streber etter å gjøre mitt aller beste for å levere gode resultater av arbeidet jeg gjør. Videre vil jeg også beskrive meg selv som en nysgjerrig problemløser og ser på det som en viktig egenskap som IKT-servicemedarbeider da jeg mener at det er viktig å være løsningsorientert og ikke minst oppdatert for å møte på kravene fra kunder. Jeg liker å jobbe både selvstendig og i samarbeid med andre. Jeg har stå på vilje og viljen til å lære meg nye ting og tror at denne stillingen vil gi meg nye utfordringer i en spennende hverdag hvor jeg kan kontinuerlig utvikle min faglig og personlig kompetanse.
Referanse:003D0000027o4v8IAA

Konsulent som kan Cisco Spark, Cisco Meraki, fildeling med box.com, Microsoft Office365 og IBMs samhandlingsprogramvare.

Ledig: 2017-01-01
Beskrivelse:
Han har lang erfaring i IT-bransjen. Han har de siste 12 årene jobbet som konsulent og rådgiver. Han har hatt ansvar for tilrettelegging og implementering av samhandlingsprodukter. De siste årene har han jobbet mye med å tilrettelegge og koble kundenes infrastruktur til deres skytjenester.
Han har lang og bred erfaring innen prosjektarbeid og teknisk infrastruktur. Han liker å jobbe med mennesker og legge forholdene til rette for personlig og faglig utvikling i prosjektarbeid.
Som rådgiver og prosjektmedarbeider er han inkluderende og resultatorientert. Han trives på jobb, er hardtarbeidende, strukturert og tenker helhet. Han stiller store krav til seg selv og omgivelsene.
Referanse:003D000002012x3IAA

1. linje support

Ledig: 2016-11-27
Beskrivelse:
– 1. linje support
– Installering av HW og SW.
– Windows 7/8/10, Windows Server 2008, AD, Group Policy etc.
– Bruk av SCCM (Tanking, SW, overvåkning)
– Er kjent med virtualisering: VMware og MS Azure
Referanse:003D0000026f5uzIAA