Kontakt oss i Service Broker for å få tilgang til markedets beste Microsoft Server-konsulenter

  • Våre konsulenter er selvstendige eller jobber i konsulentselskaper
  • Konsulenter som har riktig kompetanse iht deres spesifikasjon
  • Microsoft Server-konsulenter innen alle erfaringskategorier
  • Gratis – Vi tar ikke betalt for et tilbud. Når du ønsker et forslag på konsulent, så leverer vi CV og timepris på kort tid, slik at du kan ta riktig avgjørelse!

Hva er Microsoft Server?

Microsoft Server er en serie server-operativsystemer utviklet av Microsoft. Windows Servere er designet for å være mer effektive i måten de håndterer nettverk, internet/intranet-hosting, databaser, meldingsløsninger og andre funksjoner.

Microsoft Server har software som hjelper deg med å optimalisere effektivitet, sørge for sikker nettverkstrafikk og datalagring, samt knytte deg opp mot dine kunder på effektive og gode måter.

Våre konsulenter dekker et bredt spekter av teknologier

Med flere titalls konsulenter innen Microsoft Server, kan vi skilte med konsulenter innen alle forskjellige kategorier, fra juniorer opp til ekspertnivå.

Microsoft Server konsulenter kan hjelpe deg med ulike løsninger som gir mening for din virksomhet. De kan bistå din organisasjon med å få tilgang til forretningsinformasjon og ressurser fra nesten hvor som helst når som helst.

Løsningene inkluderer det å dele skrivere, sørge for stabil internettilgang, man kan administrere nettverksfunksjoner, sentralt overvåke nettverk på tvers av flere klienter, overvåke server og klienter, beskytte nettverket mot virus og spam, sikkerhetskopiering og søke etter data.