Kontakt oss i Service Broker for å få tilgang til markedets beste Episerver-konsulenter

  • Våre konsulenter er selvstendige eller jobber i konsulentselskaper
  • Konsulenter som har riktig kompetanse iht deres spesifikasjon
  • Episerver-konsulenter innen alle erfaringskategorier
  • Gratis – Vi tar ikke betalt for et tilbud. Når du ønsker et forslag på konsulent, så leverer vi CV og timepris på kort tid, slik at du kan ta riktig avgjørelse!

Hva kan en Episerver-konsulent eller Episerver-utvikler bistå med?

  • Videreutvikling av løsning
  • Oppsett av løsning
  • Utvikling av løsning

Hva er EPiServer?

Episerver kobler digital handel og markedsføring for å skape unike digitale opplevelser for kundene i et publiseringsverktøy med målbare resultater. Plattformen er et content management system (CMS) og gir mulighet for e-handel, og andre moduler som støtter markedsføring, automatisering samt mange andre funksjoner.

Episerver er en av de mest komplekse innholdsstyringssystemer (CMS) som eksisterer. Selv om det er mest brukt for å administrere nettsider, kan Episerver også brukes til å være et intranett.

Episerver har et stort fellesskap av brukere som er hjelper med eventuelle problemer og en god kundeservice. Løsningen er moden og den har blitt videreutviklet, testet og forbedret for å jobbe med de nyeste web-standarder.

En Episerver utvikler skaper løsninger basert på Episerver og moderne webstandarder. Vi har ikke bare eksperter på koding, men er også rådgivere.

Episerver utviklere kan også implementere backend tjenester og integrasjon med andre forretningskritiske systemer.

En god utvikler er i stand til å bygge skalerbare, vedlikeholdsvennlige nettsider av høy kvalitet og med høy ytelse. Det bygges på Microsoft-teknologi som de nyeste versjonene av .NET, ASP.NET MVC, C#, VB.NET.

Våre konsulenter dekker et bredt spekter av teknologier

Med flere titalls konsulenter innen EPiServer, kan vi skilte med konsulenter innen alle forskjellige kategorier, fra juniorer opp til ekspertnivå.