Vi i Cruit jobber hver eneste dag for å finne flinke konsulenter til de oppdragene vi får fra våre kunder. Kanskje har vi det oppdraget som vil gi deg muligheten til å glede deg til å gå på jobben det neste halve året?

Når vi møter opp på kontoret om morgenen er det gjerne mindre utviklingsmiljøer, store infrastrukturkonsulentselskaper, en multinasjonal merkevare, et utenlandsk konsulentselskap på full vei inn i det norske markedet eller et lite konsulentselskap som har kontaktet oss for å få hjelp til å løse et problem, rydde opp i et prosjekt, strukturere en prosess eller å være deltager i et arbeid internt eller eksternt.

Female managing director in a job interview with a young woman.Når vi har kvalitetssikret muligheten vi har fått inn vil vi gå til våre registrerte konsulenter med dette og spille inn den eller de kandidatene vi mener at vil være best til å gjennomføre dette.

Våre konsulenter er blant annet:

 • Selvstendige konsulenter, som fakturerer fra eget AS/ENK
 • Ansatte i mindre konsulentselskaper, som bruker oss som deres selgere
 • Ansatte i større konsulentselskaper, når vi kan komplementere deres eget salgsapparat

Vector Software Testing ConceptVåre kunder trenger blant annet konsulenter som skjønner:

 • Prosjektledelse og testledelse
 • Utvikling, enten det er .net, Java, C++, Embedded, PHP og HTML, eller konkrete løsninger som EPiServer og Sharepoint, for å nevne noen
 • Infrastruktur, enten det er Microsoft Servere, klienter eller løsninger, Cisco og andre nettverksløsninger, VmWare og andre virtualiseringsløsninger, og mye mer
 • IT-ledelse, rådgivning og arkitektur
 • IT-salg
 • Support, Drift og Helpdesk
 • Brukeropplevlelser, grafikk, design og funksjonalitet
 • SAP, ERP, CRM, og alt det iv trenger til å få bedriftene til å gå rundt
 • Én av de ca 1000 andre fagområdene jeg ikke har husket å nevne

Har du en kompetanse som vi har nevnt, eller burde ha nevnt, da ønsker vi gjerne å komme i kontakt med deg. Først og fremst fordi vi ønsker å sørge for at vi ikke går glipp av den kandidaten som er den beste matchen, og fordi vi ønsker å vise deg at vi er best i klassen til å behandle våre partnere.

Responsive web design and web development vector illustrationVi lover at du vil få tilgang til å besvare de oppdragene vi får inn som kan være relevante for deg. Vi pleier å sende epost ut om de fleste oppdragene vi får inn, og du kan registrere din interesse her på nettsiden vår.

Mange frittstående konsulenter synes også det er en jungel å finne frem i alt man skal gjøre for å drive sin egen bedrift. Her har vi lang erfaring, og det kan godt hende vi har svaret på det du lurer på.

Vi håper du kan bruke registreringsskjemaet her på nettsiden vår. Du vil da være sikret å få alle eposter vi sender ut om oppdrag, innen de fagområder og geografiske områder som du melder interesse for. Du kan også laste opp CV, og legge ved litt informasjon.

Hvis det er noe vi lurer på, så slår vi av en prat. Hvis ikke så skal vi sørge for å ikke spamme deg ned før vi får relevante oppdrag innen det du er interessert i!

Registrer deg her:

powered by Typeform